Skip to main content

Toepassingen

Met de uitbreiding van de cloud naar industrie en logistiek zijn alle door ons gebouwde toepassingen volledig web-based. Proces-eigenaren zijn nu in staat om administratieve handelingen te ontkoppelen van een vaste locatie. Verbetering van flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit en tegelijkertijd het verminderen van operationele kosten. 

Browser gebaseerd

Moderne programmeerstechnologie elimineert bijna volledig de noodzaak om programma's gebaseerd op het besturingssysteem op uw desktopcomputer of applicatieserver te installeren. Sinds 2003 zijn al onze applicaties browser gebaseerd.

Privé Cloud-oplossingen

Mobiele apparaten worden meer en meer ingezet op de werkvloer van industrie en logistiek.

Waarom niet genieten van de voordelen van de wereldwijd geaccepteerde cloud-oplossingen, deze overbrengen naar uw privé-netwerk en daarmee uw eigen lokale cloud creëren?

Op deze manier voegen we uw voorkeur veiligheidsbeleid, uw databases en on-demand toegang samen.

Het weer verbetert, grijze luchten boven de industrie zijn aan het opklaren!

Apps Voor Smart-Phone & Tablet

In het fundamentele ontwerp van uw applicatie houden wij reeds rekening met het mobiele gebruik. Hierdoor zijn wij in staat de gemaakte applicatie snel om te zetten in een App, geschikt voor gebruik op Smart-Phone & Tablet.

Het gebruik maken van Tablets & Smart-Phones reduceert de kosten voor ICT infrastructuur en verlaagt de acceptatiegrens van uw personeel.

Daarnaast ben u altijd en overal op de hoogte van de laatste stand van zaken.