Spring naar hoofd-inhoud

S&S Systems levert ANDON-bord voor Emerson Automation Solutions

Na een uiterst prettige samenwerking tussen Emerson en S&S Systems hebben we een revolutionair multi-level, interactief ANDON-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson.


Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en techniek samenbrengt om zo vernieuwende totaaloplossingen te bieden aan klanten. Vanuit de vestiging in Ede worden onder andere de Customer Service, Assemblage en ook de Logistieke processen voor de Flow producten binnen Europa verzorgd. Emerson wilde graag de productieflow verbeteren op de werkvloer door gebruik te maken van een visuele en geautomatiseerde informatievoorziening. Zo kunnen de werknemers zelf zien hoe zij presteren, welke targets zij moeten behalen en waar productiebuffers overlopen, om beter te bepalen waar extra support nodig is. Middels grote inspanningen en geweldig teamwork met Emerson, heeft S&S Systems een multi-level en interactief ANDON-bord geleverd.

 

Blij met een mooi eindresultaat lag de werkelijke toegevoegde waarde in een vrijwel perfecte samenwerking, waarbij onze ANDON-specialisten de wensen van Emerson konden vertalen in de meest optimale visualisatie, terwijl onze data-specialisten werkten aan de business-logic welke het ANDON-bord aanstuurt. Dit nieuwe multi-level ANDON-bord is geplaatst op strategische plekken in de productie, zodat iedereen ogenblikkelijk op de hoogte is van de status van de productieflow. Hetzelfde ANDON-bord is via een webbrowser te gebruiken als productieflow-managementtool. Emerson en S&S Systems hebben Agile als ontwikkelmethode gebruikt om in een recordtijd een prachtig ANDON-bord op te leveren.

 

Team Emerson: Dank jullie voor de prettige samenwerking!