Spring naar hoofd-inhoud

Met de uitbreiding van de cloud naar industrie en logistiek zijn alle door ons gebouwde toepassingen volledig web-based. Proceseigenaren zijn nu in staat om administratieve handelingen te ontkoppelen van een vaste locatie. Verbetering van flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit en tegelijkertijd het verminderen van operationele kosten.

Moderne programmeertechnologie elimineert bijna volledig de noodzaak om programma's gebaseerd op het besturingssysteem op uw desktopcomputer of applicatieserver te installeren. Sinds 2003 zijn al onze applicaties browsergebaseerd.

In het fundamentele ontwerp van uw applicatie houden wij reeds rekening met het mobiele gebruik. Hierdoor zijn wij in staat de gemaakte applicatie snel om te zetten in een app, geschikt voor gebruik op smartphone en tablet.

Het gebruik maken van smartphones en tablets reduceert de kosten voor ICT-infrastructuur en verlaagt de acceptatiegrens van uw personeel. Daarnaast ben u altijd en overal op de hoogte van de laatste stand van zaken.